понеділок, 19 вересня 2011 р.

Декоративні композиції для столу на Новий рік своїми руками

Декоративні композиції для прикраси столу на Новий рік обов'язково використовують на прийомах або в ресторанах. Але й вдома своїми руками можна зробити новорічний стіл елегантним і незабутнім.
Декоративна композиція для прикраси столу «Святковий пиріг»
Пиріг з різноманітною фруктової або горіховою начинкою - одне з традиційних Різдвяних і Новорічних улюблених страв у багатьох країнах світу.
Оригінальний флористичний «пиріг» - прекрасна прикраса святкового вечора. Поширюючи навколо чарівний аромат кориці, шишок і зацукрованих фруктів, він створює атмосферу затишку і домашнього тепла. А наприкінці свята найпривабливіші елементи «начинки» можна роздати дітям.
У композиції «Святковий пиріг» для Нового року та Різдва можуть сусідити натуральні елементи і штучні прикраси.
Форма, виконана з сухого листя, служить своєрідним посудиною для наповнення. Щоб підкреслити новорічну тему, «начинка» зверху прикрашається сосновими голками

Новорічна декоративна композиція в бокалі


У сучасному інтер'єрі, де класичні новорічні форми виглядають чужорідно, можна використовувати оригінальні креативні рішення святкового оформлення.
Поєднання витонченої форми свічок, прозорості скла, чарівності живих квітів і блиску новорічних аксесуарів може виглядати просто приголомшливо. Ця композиція нескладна у виконанні і в той же час дуже виразна. Вона здатна не тільки подарувати відчуття свята, але і підкреслити вишуканий стиль вашого будинку.
Гірлянда з червоних штучних зірочок - прекрасне доповнення композиції. Жива квітка троянди ефектно відтінений блискучими декоративними кульками. Маленькі гелеві свічки, закріплені на скляному бокалі, створюють яскравий акцент.

Немає коментарів:

Дописати коментар