вівторок, 20 вересня 2011 р.

Жіночі прикраси своїми руками

У наш час складно здивувати когось жіночими прикрасами, які зустрічаються в будь-якому магазині для сучасних модниць. Виділитися з натовпу і при цьому вразити оточуючих незвичайною унікальною біжутерією можна за допомогою власної фантазії.
Ручна праця завжди високо цінувався. І в створенні краси свого неповторного стилю допоможуть вироби, виконані власноруч. Досить тільки включити свою уяву і творча

робота піде повним ходом. Для початку підказку можна знайти на станицях модних жіночих журналів або на сайтах в інтернеті. Взявши на озброєння приклади подібних виробів, у вас народяться нові свіжі ідеї і можна сміливо приступати до їх втілення.
Матеріал для прикрас може бути цілком несподіваним, але в той же час прекрасно справлятися із завданням додання образу оригінальної родзинки. У хід підуть натуральні і скляні намистини, кольоровий бісер, яскрава декорована дріт, шматочки зі шкіри і тканини, ажурні або атласні стрічки і навіть глина.
В якості основи також можуть підійти старі прості браслети, ланцюжки, кулони, брошки, шпильки, обідки, сережки і т.п. Надавши їм нову «окантовку» за допомогою підібраних за смаком матеріалів, ви вдихнете в них свіжий мотив, який безсумнівно буде радувати вас.
Вибрати стиль в цих виробах вам підкаже ваш спосіб життя і внутрішній настрій. Це може бути грає юнацька безпосередність, романтика, етнічний стиль, більш строгий класичний варіант, або різні варіації гламурного жанру.
Віддаючи перевагу прикрасам, зробленим своїми руками, ви «вбиваєте» відразу трьох зайців: розвиваєте уяву і втілюєте свої бажання, економите кошти і залишаєтеся при цьому неповторною та привабливою жінкою.

Пам'ятайте, джерело натхнення закладений в вас самих. Не бійтеся експериментувати і ризикуйте працювати з різними видами декору, і ваші новаторські ідеї обов'язково внесуть у ваше життя яскраві незабутні фарби, гарний настрій і вразять найвишуканіших прихильників сучасної моди.

Немає коментарів:

Дописати коментар