пʼятницю, 23 вересня 2011 р.

Що подарувати хлопцеві?

Багато дівчат ламають голову, що ж подарувати хлопцеві. Бо зробити подарунок самій дівчині, простіше, а от з хлопцями, потрібна фантазія і винахідливість. До речі, хлопці також як і дівчата люблять коли їм щось дарують, тому можна завалювати їх подарунками не замислюючись. І так питання залишається відкритим, ну що ж все таки подарувати хлопцю?

Пам'ятайте, що почути добрі слова похвали, приємно не тільки дівчині, але і молодій людині теж. Ви можете висловити це у вигляді напису на футболці або на куртці, яку можна замовити в спеціальному салоні. Є багато способів нагадати молодій людині про свою любов. Багато чого залежить від того, чим займається і захоплюється ваш хлопець. Наприклад, якщо він любить футбол, то подаруйте футбольний м'яч з написом.

Якщо ви хочете здивувати хлопця своїм подарунком, тоді можна зробити фотографії з вашим зображенням і розмістити їх скрізь, де забажаєте. Наприклад на постільній білизні, на куртці, на футболці. Як уже згадувалося вище, вам можуть допомогти, захоплення вашого хлопця. Якщо він захоплюється комп'ютером, то подаруйте йому сучасну, потужну клавіатуру або мишку. Також подарунком можуть бути хороший, зручний комп'ютерний стіл або підставку для нього.

Є й такі, які не люблять матеріальні речі, а сильно люблять смачно їм добре поїсти. Тоді візьміть у руки кулінарну книгу і пошукайте, що щось цікаве і незвичайне, а головне смачненьке, тоді вже ваш молодий чоловік довго буде пам'ятати такий подарунок.

Якщо хлопець любить повеселитися, тоді йому буде до душі квиток в який-небудь клуб або кіно. Якщо він захоплюється музикою, то гарним подарунком буде диск з його улюбленими піснями, або музичний інструмент, наприклад гітара.

Що подарувати другові


Зробити подарунок другові можна будь-який, все залежить від захоплень одного і скільки йому років. Найголовніше, що б цей подарунок був від душі і сприяв зміцненню вашої дружби.

Якщо вашому другові не багато років, то добре підійде в якості подарунка, красивий, породистий щеня або кошеня. Зазвичай такі подарунки не забуваються багато років і буду постійно про вас нагадувати. Але, а якщо ви маєте дорослого друга, який любить деколи випити кухлик пивка, то тоді подаруєте йому незвичайну кухоль для пива.

Напевно, можуть з'явитися такі моменти, коли вам ну ніяк не вдається вгадати з вибором подарунка, тоді можливо доведеться піти на хитрість. Запропонуйте вашому другові піти разом з вами в магазин. Скажіть йому, що вам, нібито, потрібно допомогти вибрати яку-небудь річ. Поведіть його до супермаркету, туди де великий асортимент товарів і є де зупинитися і подумати. При цьому не забувайте поспостерігати за ним, тоді зможете побачити те, що дійсного цікавить вашого друга.

А якщо ваш друг звик перебувати в суспільстві ділових людей, то йому буде приємно отримати в подарунок, хороший костюм чи сорочку з запонками. Або стильний, шкіряний портфель або барсетку.

Сильно не переживайте, хороший друг завжди зрозуміє і прийме ваш подарунок, нехай навіть якщо ви не перший хто вже подарував точно такий

Немає коментарів:

Дописати коментар