неділю, 25 вересня 2011 р.

Кращий подарунок на Новий рік 2017

Якщо Ви ще не вирішили, що подарувати близьким на свято Нового Року, кращим порадником для Вас стануть зірки. А їх розклад у рік водяного Дракона такий.

Перш за все, важливо зрозуміти, що саме для Вас втілює подарунок. Не забувайте, що подарунок повинен радувати, перш за все, адресата, а не того, хто його дарує. Потрібно не тільки врахувати бажання близької людини, але й зуміти вручити йому подарунок, пояснюючи, чому Ви зупинилися саме на цьому. При цьому в ході вручення адресат повинен зрозуміти, що всі названі Вами причини - це дійсно те, що йому потрібно, і чого він хотів. Наступний перелік подарунків дозволить Вам аргументувати вибір ще й тим, що за допомогою цього удача весь рік буде на стороні адресата.


Найголовніше, вловити, що водяний дракон вимагає подарунків, які символізують стабільність і творення. Тому, одразу варто відмовитися від ідеї подарувати те, що якось змінить, зруйнує звичний уклад життя людини та її сім'ї.

Що подарувати на новий рік 2017?



Особливо потрібно враховувати цю вимогу з жінками, яким творчого елемента потрібно буде вдвічі більше. Так що, якщо Ви зібралися подарувати коханій або родичці тур по далеких країнах або нове домашня тварина, відкиньте цю ідею одразу. До речі, домашніх тварин взагалі краще не дарувати. У тварини має виробитися енергетичне спорідненість з господарем з самого першого моменту їхнього спілкування, а тому чужа енергія не вітається.

Добре дарувати те, чого людині як би не вистачало. Дракон накладає вето в цьому році тільки на руйнівні елементи, а тому не поповнюйте колекцію одного новій кинджалом, і не даруєте дитині іграшковий пістолет, все це недоречно в наступному році.

З іншого боку, доповнити колекцію - прекрасний спосіб привітати з Новим роком. Але це тільки якщо адресат колекціонує порцелянових слонів або, скажімо, книги. Нічого руйнівного бути не повинно.

Чоловіки, безсумнівно, зрадіють раді не дарувати нічого хутряного або шкіряного. Це теж речі, пов'язані з руйнуванням.

Ідеальним для дракона подарунком буде щось, зроблене своїми руками, з тим почуттям, яким Ви хочете поділитися з близькою людиною.

1 коментар:

  1. I’m Артур Борис a resident/citizen of the Republic Of Russian. I’m 52 years of age, an entrepreneur/businessman. I once had difficulties in financing my project/business, if not for a good friend of mine who introduced me to Mr Benjamin Lee to get a loan worth $250,000 USD from his company. When I contacted them it took just five working days to get my loan process done and transferred to my account. Even with a bad credit history, they still offer their service to you. They also offer all kinds of loan such as business loans, home loans, personal loans, car loans. I don’t know how to thank them for what they have done for me but God will reward them according to his riches in glory. If you need an urgent financial assistance contact them today via email  247officedept@gmail.com  WhatsApp information...+1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити