пʼятницю, 23 вересня 2011 р.

Що подарувати на весілля?

Весілля - це день нареченого і нареченої! І звичайно в цей день молодятам прийнято дарувати подарунки!

А що ж подарувати на весілля?

Варіантів може бути багато! Ми бажаємо молодим щастя і любові на все життя, міцного здоров'я і саме такими мають бути подарунки: довговічними, міцними, значимими!
Молодята тільки починають спільне життя, а значить їм багато чого потрібно. Тому цілком доречно дарувати щось для їхнього нового сімейного гніздечка: красиву білизну, фарфор, столові набори, предмети мистецтва. Молодят можна порадувати довговічним і дорогим подарунком у вигляді прикрас зі срібла і золота. Все залежить від того наскільки ви близькі з молодятами, наскільки знаєте їх смаки, захоплення і потреби. Якщо ви не обмежені в коштах - можна подарувати щось із домашньої техніки: телевізор, комп'ютер, кухонний комбайн або навіть пилосос))). Ще одним оригінальним подарунком може бути індивідуальний дизайн-проект для нового будинку або квартири. Якщо ви не впевнені у виборі - ви можете подарувати гроші. Такий подарунок повинен бути істотним за змістом і гарно оформленим за формою

Окреме місце займають жартівливі подарунки або сувеніри. Те, що буде нагадувати про день весілля, про веселощі. Іграшки, ляльки у вигляді нареченого й нареченої, незвичайні вітальні листівки, дипломи, красиво оформлені спеціально для нареченого з нареченою - альбоми, диски з фотографіями, поздоровленнями і побажаннями. Головне в цій справі фантазія!

Немає коментарів:

Дописати коментар