суботу, 24 вересня 2011 р.

Що подарувати на Новий рік

Новий рік це самий довгоочікуваний та улюблене свято в році для дуже багатьох людей, тому й подарунки, їх підносили в цей день повинні повністю відповідати його казковій атмосфері. У цій статті ми розповімо вам. Що подарувати на Новий рік своїм близьким і друзям, щоб доставити максимум задоволення і радості.

Що подарувати на Новий рік


Новий рік - це незвичайне, чарівне свято, тому й подарунки в цей день прийнято дарувати особливі і оригінальні. Хітом цього сезону є подарунки у вигляді вражень. Наприклад, ви можете подарувати своїм рідним або друзям курс занять йогою, майстер клас з приготування суші або екзотичним танців, уроки фехтування, боксу або фігурного катання, політ в аеротрубі або стрибок з парашутом, професійну фотосесію або тайський масаж. Втім, для того, щоб подарувати своїм близьким людям позитивні емоції на Новий рік, зовсім не обов'язково звертатися за допомогою в спеціалізовані фірми. Влаштувати справжнє яскраве свято цілком можна, спираючись лише на власні сили.

Прикольні гумористичні подарунки на Новий рік залишаються дуже актуальними і в цьому році. Адже у святкову новорічну ніч ми все знову стаємо трохи дітьми, нас наповнює почуття радості і гармонії, а саме цей момент як не можна краще підходить для жартівливих сюрпризів.

А от якщо ви є більш практичною людиною, і вважаєте, що новорічний подарунок у вигляді позитивних емоцій або жартівливого сувеніра виглядає якимось несерйозним і абсолютно марним, то в цій ситуації найкращим подарунком будуть гроші. Одне варто пам'ятати, що і цей подарунок необхідно красиво упакувати і піднести з урахуванням усіх новорічних традицій. Наприклад, ви можете оформити такий подарунок у вигляді грошового дерева або диплома зі смішною назвою, заховати купюри на дні коробки цукерок або закріпити конверт з грошима на бамбуку, вирощеному в квітковому горщику, адже бамбук є символом багатства.

А якщо ви бажаєте зробити своїм близьким людям істинно новорічні подарунки, для цього необхідно підготувати презенти у вигляді самої різної символіки цього чудового зимового свята. Вони також стануть справжнім порятунком при виборі подарунка малознайомим людям, наприклад, колегам по роботі або просто нових друзів, смаки і пріоритети яких ви ще не дуже добре знаєте. У такій ситуації відмінним подарунком можуть стати фігурки Діда Мороза, снігуроньки, сніговиків і ангелів, мініатюрні штучні ялинки, підсвічники у вигляді занесених снігом будинків, красиві ялинкові іграшки.

У переддень Нового року для всіх вболівальників самим головному питання є, що подарувати на свято дитині. Як правило, більшість дітей абсолютно точно знають, щоб вони хотіли отримати на Новий рік від діда Мороза. Тому дуже важливо обережно, а головне незвично і цікаво постаратися дізнатися заповітне бажання малюка. Прекрасним варіантом у подібному випадку стане спільне написання листа з проханням про подарунок дідові Морозу. Для цього необхідно підготувати гарну листівку і конверт, а також скласти разом з дитиною текст послання, при цьому попросивши малюка можна детальніше описати бажану річ. Після цього нехай дитина сама опустити готовий лист у поштову скриньку. Такий ритуал допоможе дитині повірити в новорічні дива, а знайдений під ялинкою в перший день року заповітний подарунок зробить його найщасливішим на світі.

Якщо зустріч Нового року ви збираєтеся відзначати разом із другою половиною, то в цьому випадку особою актуальність придбає питання що подарувати в цей святковий день коханому чи коханій. Подарунок дівчині або молодій людині повинен повністю відповідати її або його смакам і бажанням. У цій ситуації приказка про те, що головне не подарунок, а увага зовсім втрачає свій сенс. Адже новорічний подарунок покликаний показати вашій близькій людині всю силу і глибину ваших почуттів. Тому якщо ви не виявите до підбору подарунка для другої половини належної уваги, то це може бути розцінено ним як акт зневага, що може закінчитися великою сваркою.
Щоб зробити хороший подарунок коханій людині постарайтеся пригадати, які захоплення або хобі у нього є, про що він або вона мріють і багато іншої особистої інформації, яку ви обов'язково повинні знати. Постарайтеся бути більш оригінальними, і не варто обмежуватися лише традиційними краваткою для чоловіків і духами для жінок.

«Що подарувати на Новий рік?»

Замислюватися над цим питанням необхідно ще задовго до настання цього чудового свята. Продуйте своїх друзів і близьких довгоочікуваними подарунками - адже вони гідні, отримати їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар