пʼятницю, 9 вересня 2011 р.

Як зробити подарунок своїми руками, вироби своїми руками, листівки своїми руками, прикраси своїми руками

Завжди вважалося, що найкращий подарунок - це книга. Безперечно, але куди приємніше отримувати подарунки рукотворні, в які дарувальник вклав час, душу, а головне - серце. І не важливо, що це - вироби, листівки, прикраси або сумки, такі фантазійні і не схожі на інші подарунки. У цій справі головне - фантазія і Ваше бажання.

Матеріали можуть бути абсолютно різноманітні: папір, полімерна глина, шкіра, хутро, тканина, атласні стрічки, мережива, блискітки, намистини і всілякі кольорові гелі та клеї.

Як зробити подарунок своїми руками?

Якщо є бажання і час, то спочатку треба зрозуміти, що Ви хочете зробити, з чого і в якій кольоровій гамі.

До кожного подарунка зазвичай додається листівка, але що якщо зробити просту листівку твором мистецтва? Така листівка легко складе половину подарунка або навіть перевершить його. А може обійтися і зовсім без подарунка?:)

Зробити листівки своїми руками не складає труднощів і складності, якщо є вправність і зразковий варіант.

Приміром, для листівки-галявини Вам знадобляться:
1. цупкий папір (можна ручної роботи) формату А4,
2. матеріал для декорування (у нашому випадку фактурна папір різних кольорів, атласні стрічки),
3. ножиці,
4. клей ПВА,
5. гель для декорування з блискітками або пайетки і намистини (за бажанням).

Папір складаємо навпіл, з паперу для декорування вирізаємо квіточки різного розміру, наклеюємо на листівку у довільній формі, із зеленої паперу вирізаємо травичку, приклеюємо до нижнього краю листівки. У правий верхній кут можна приклеїти сонечко з жовтої атласною стрічки з променями-стрічками меншою ширини. Краї листівки можна декорувати тасьмою або папером, обрізаної фігурними ножицями. Виділяємо акценти гелем для декорування, наприклад, середини квіточок і сонечко.

Якщо у Вас немає часу, бажання або можливості створювати листівку своїми руками,

можна замовити ексклюзивну листівку ручної роботи у професіонала - це заощадить не тільки Ваш час, але й буде оцінений по гідності.

Прикраси, зроблені своїми руками зі шкіри, гарних намистин та дроту, або навіть зліплені з полімерної глини припадуть, як ніколи до речі для подарунка кращій подрузі, мамі чи близькій родичці. Ну і звичайно, дуже важливо правильно оформити Ваш подарунок, адже саме упаковка так прикрашає передчуття, для цього існують спеціальні курси упаковки, де Вас навчать завжди красиво підносити Ваш подарунок.

Немає коментарів:

Дописати коментар