вівторок, 16 серпня 2011 р.

Робимо упаковку для дитячого подарунка своїми руками


Отже, припустимо, що ви вже визначилися з подарунком для маленького рідного чоловічка і більше того вже його купили. Тут стало актуальним питання: у що упакувати куплений подарунок або, в якому вигляді його вручити імениннику або іменинниці. Наш портал не залишить вас ні в якому разі безпорадним у цій ситуації і запропонує свій варіант упаковки подарунка, яку ви можете зробити своїми руками.

Ось як буде виглядати упакований подарунок після виготовлення оформлення для нього.
Все що знадобитися для рукоділля:
- Відріз прозорої тканини
- Стрічка або декоративна мотузка
- Невеликий шматочок кольорового картону або маленька листівка
- нитки
- ручка
-ножиці

Спочатку потрібно відміряти тканину для заготівлі. Краще використовувати тканину-сітку для упаковки квітів. Вимірявши необхідний шматок тканини для подарунка (у нашому випадку це дитячі тапочки), можна сміливо різати.
Для поліпшення зовнішнього вигляду вашої дизайнерської упаковки подарунка можна використовувати фігурні ножиці.

Наступний крок - згортання. Після цього обов'язково помістіть в створений з тканини конверт подарунок, вимірявши, таким чином, ще раз розмір відрізаною тканини. Якщо тканина не досить щільна і не тримає форму, то можна використовувати в такому випадки картон або іншу щільний папір в якості основи.

Після виконаної роботи потрібно зшити по краях упаковку подарунка кольоровими нитками.

До нитці, яка буде проходити по центру упакованого подарунка, завершуючи таким чином всю композицію, прикріпіть невелику листівку. Її теж можна зробити своїми руками з кольорового картону.

Ось такий нехитрий шедевр ви можете створити своїми руками. Головне, про що варто пам'ятати: спробуйте внести якусь цікаву й оригінальну родзинку від себе. Наприклад, використовуйте намистинки в оформленні чи інші елементи декорування.

Натхнення і творчих вам успіхів!