понеділок, 6 червня 2011 р.

Кілька порад, як зробити подарунки своїми руками

Що подарувати? Це просте питання часто ставить нас у глухий кут. Ми завжди хочемо порадувати, здивувати і захопити своїх рідних і друзів. Вихід є. Приготуйте оригінальні подарунки своїми руками. Звичайно, Ви можете просто купити готовий подарунок у магазині і придумати йому красиву упаковку. Подарунки зроблені своїми руками завжди цінуються вище. Подарунки своїми руками передають в собі тепло Вашої душі. Головне в подарунку - це індивідуальність і оригінальність. Ми розповімо як зробити подарунки своїми руками, наприклад, іграшки чи чудові скляні кульки Марблс. Можна все це з'єднати і представити як оригінальна прикраса - з простої скляної вази за допомогою Марблс і плаваючою свічки вийде гарний свічник в морському стилі. Застосовуючи інші матеріали можна зробити красивий колаж на стіну або композицію із сухоцвітів.
Подарунки своїми руками до 8 березня порадують мам і бабусь. Новорічні подарунки своїми руками можна робити разом з дітьми, розвиваючи їх фантазію.

Подарунки зроблені своїми руками виготовляються з недорогих натуральних матеріалів, наприклад, ваз і декоративних крапель Марблс зі скла. Сухоцвіти - це висушені екзотичні фрукти, плоди, кора пальм, листя, так само застосовуються морські мушлі.

Подарунки своїми руками зробити дуже просто. Зі звичайних речей вийде незвичайний подарунок, такий, якого ні в кого немає.

Можна зробити подарунок з фотоальбому. Не треба відразу морщитися: звичайний альбом, звичайно, приївся, але нашою метою буде його модернизирования і в деякій мірі позбавлення звичайних якостей. Більш за все цей варіант підходить для представлених подрузі, але це вже на ваш вибір. Отже, приступимо.

1. Для початку необхідно купити сам фотоальбом.
Це може бути як маленький альбомчик з однією фотографією на аркуші (якщо крім ваших виробів в нього більше нічого не буде поміщатися), так і побільше - з двома-трьома кишеньками для знімків. Ви можете придбати перший що сподобався альбом у першому-ліпшому кіоску, а можете вибрати в Інтернеті що-небудь, відповідне смакам подаркоотримувача. Наприклад, на обкладинці може бути зображена карта світу, напис «готика», макове поле, сердечка і трояндочки; альбом може бути обтягнутий шкірою, тканиною, з металевими вставками або зроблений «під цуценя» - хутряний, що закривається на хвостик-липучку. Вибір за вами.
Після появи у вас основного предмета дарування настає більш творчий процес.

2. Вам необхідно знайти (у надрах власного комп'ютера або інтернеті) і модернізувати різні картинки і фотографії не дуже життєрадісного виду: сумно дивиться у вікно особа, самотньо сидить людина і т.п. Не біда, якщо ви не ас у програмах а-ля Фотошоп: у звичайному Пейнтбраші легко і приємно додати поверх зображення текст. На кожній картинці розміщується по одному шматочку думки, а разом вони повинні скласти величезне речення. Наприклад:

«Іноді бувають такі моменти ...», «... коли хочеться опустити руки ...», «... коли хочеться все кинути ...», «... коли нічого не радує ...», «... коли здається, що все від тебе відвернулися ...», «коли здається, що всередині все мертве ... »,« ... коли хочеться зникнути з лиця землі ... »і т.д.

3. Потім потрібно вибрати кілька картинок «посвітліше» (небо, сонце, посмішка) і домалювати:

«... Забудь про все ...», «... переверни альбом ...», «... і згадай ...» (можна зробити на фотографії іменинника), «... що у тебе є друзі ...» (на своїй або вашої кампанії).

4. Потім все це роздруковується (якщо немає кольорового принтера, то можна знайти і відповідні чорно-білі картинки), вирізається (10х15 найчастіше) і вставляється в альбом ззаду. Не переплутайте, саме ззаду, тому що для лицьового боку альбому потрібно підготувати дружнє послання. На закінчення цієї сторони: якщо ваше фото поки не було використано, то саме час це виправити, щоб країна знала своїх героїв, а ваш / ваша друг / подруга не забували, від кого цей презент і хто для нього / неї надія і опора.

5. Тепер знову копаємося в покладах картинок на своєму комп'ютері і ліземо на відповідні сайти в пошуках «світлого й радісного». Ще не пройшло загальне

захоплення ведмедиками Тедді (сірі, з латками), які тільки й роблять, що пояснюються один одному якщо не в любові, то в дружбі. Для наших цілей вони цілком підходять. Поверх плюшевих ведмедів вписуємо тексти «листівок друзям», афоризми й тексти пісень про дружбу (Висоцького не забудьте).

6. Отримані зображення знову відправляємо до друку, на обріз і вставляємо в альбом.
7. Після недовгого милування своєю роботою можна приліпити стікер з написом, де відкривати (сзаді!), якщо існує можливість, що обдаровуваний буде розкривати подарунок без вас, потім обв'язуємо альбом стрічкою і все - подарунок альбом-книжка готовий!

Робота, звичайно, трудомістка і вимагає витрат як часу, так і коштів (на вихід в Інтернет, папір, картридж, а також фотоальбом і стрічку), але воно того варте! Цим творінням ви піднімете настрій іменинникові, покажете своєму другові / своїй подрузі, що він / вона вам небайдужі, що ви готові підтримати і прийти на допомогу, якщо це буде потрібно, а заодно що ви цікава людина, здатний на вигадки.

Що подарувати романтичній дівчині?

Перед кожною закоханою молодою людиною час від часу постає одне й та ж завдання: Що подарувати дівчині? Як її здивувати? Як зробити подарунок цікавим і незабутнім? Є широкий асортимент класичних подарунків, яким дівчина буде завжди рада. Квіти, цукерки, шампанське, елітна парфумерія - ось арсенал справжнього Казанови. Але щоб подарунок не вийшов буденним і нудним, іноді доводиться попрацювати головою. Наприклад, вже стало гарним смаком упаковувати парфумерію у святкову подарункову упаковку. Якщо ж молода людина володіє музичними здібностями, можна супроводити вручення подарунка виконанням пісні на гітарі. Очі жінок в такі моменти наповнюються ніжністю, а у дуже вразливих осіб - сльозами щастя. Якщо музичний слух залишає бажати кращого і нічого цікавого в голову не приходить - завжди є рішення! Наприклад, кожен міський інтернет-магазин парфумерії пропонує послугу з доставки парфумерного подарунка прямо до дівчини додому з вкладеним вітання зі словами любові. Уявляєте як будуть дивитися товариші по службі по роботі, якщо такий подарунок зробити жінці в офіс? Всі дівчата просто згорять від заздрості, чи то класичний флакон Christian Dior або новий розкішний парфум від Nina Ricci.
Не бійтеся балувати, дивуйте дівчат подарунками і вони дадуть відповідь ніжністю, ласкою і турботою.